Even voorstellen

Joost in vorm
Ik ben Joost van de Kerkhof, geboren op 16 maart 1977 in Boxtel. Dé vormgever van Totally Graphic. Ik blijf zelf ook graag in vorm. Intensief contact met inspirerende mensen is de basis voor mijn ontwikkeling op werk en persoonlijk gebied.

Het uitoefenen van mijn passie voor tennis, hardlopen en mountainbiken zorgt voor mijn fysieke vorming.

Totally Graphic in vorm
Een eigen grafische onderneming was altijd al één van mijn ambities. Daarom richtte ik in oktober 2003 Totally Graphic op. Mijn klantenkring van ondernemers uit het middensegment breidde zich al snel uit met groothandels en communicatiebureaus. De laatste jaren werk ik zelfs vol trots in opdracht van een multinational.

In de afgelopen 10 jaar is Totally Graphic uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Ik werk daarvoor samen met tekstschrijvers, fotografen en webtechnische partners. Naast hard copy opdrachten, zorgde dit voor grootschalige online projecten, zoals meertalige productwebsites inclusief webshop.

De wereld en daarmee ook de grafische wereld is constant in beweging. Het is dan ook tijd een volgende stap te maken met grafische vormgeving voor social media en apps voor smartphone en tablet. Door vooruit te kijken en in vorm te blijven, hoop ik nog heel wat jaren een meerwaarde te zijn in het grafische vak!